Energietherapie sessie

Het tarief is € 87,- per sessie, inclusief 21% BTW, exclusief voorrijkosten.
Hier voor krijg je:
– Is dit jouw eerste sessie? Dan bespreken we voorafgaand jouw kernpunten, wensen en ideeën.
– Een sessie van maximaal 1,5 uur. Jouw paard/pony bepaalt de duur van een sessie, dit kan de ene keer korter of langer duren dan de andere keer.
– Nabespreking van de sessie, gemiddeld 15 á 20 minuten.
– Advies over een vervolgafspraak na afloop.

Introductiekorting

Tot en met 31 december 2019 geldt er een introductiekorting van €20,- per sessie. Nu is het mogelijk om een sessie te ervaren voor €67,- per sessie, inclusief 21% BTW, exclusief voorrijkosten.

Reiskosten

> Heb je op één locatie meerdere sessies met meerdere paarden geboekt voor dezelfde dag?
Dan worden de voorrijkosten natuurlijk maar één keer gerekend.
En je ontvangt 10% korting op de totaalprijs.
> Het kan voorkomen dat jouw paard, ondanks jouw liefdevolle en goedbedoelde intentie, niet klaar is voor de energietherapie en het niet toestaat dat ik contact maak door middel van de energie. Hier is dan niets aan te doen, wij maken indien gewenst een nieuwe afspraak en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Afstand mijn locatie  jouw locatie
Vaste voorrijkosten (eenmalig, retour)
< 15 km Kosteloos > 15 km
€ 15,-
> 20 km
€ 20,-
> 30
€ 25,-
> 40
€ 35,-
> 50 (en alles daar boven)
€ 45,-

OPTIE 2 QUA TARIEF

Per tijdsvak een ander tarief.
Bijvoorbeeld
<30 minuten EU 47 >30-60 min EU 57
>60-90 min EU 67
Dan nog voorrijkosten er bij

Voorwaarden

1) Een behandeling vindt, indien mogelijk, bij jou en jouw paard/pony plaats. Mocht dit geen optie zijn dan is er de mogelijkheid om jouw paard/pony mee te nemen naar een locatie bij mij in de buurt waar we ongestoord kunnen staan. Hiervoor worden geen voorrijkosten gerekend.

2) De aanwezigheid van de eigenaar en/of vaste berijder(s) is verplicht zodat er ervaren kan worden wat er gebeurt tijdens de sessie.

3) Het inschakelen van mij voor energietherapie is jouw eigen keuze. In Engeland is healing/energietherapie een legale geneeswijze. Nimmer kan ik aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van de energietherapie bij jouw paard/pony. Nimmer kan ik jou adviseren af te zien van behandeling door een professional zoals een dierenarts, tandarts, fysiotherapeut, etc. Ook het afzien van medicatie zal ik niet adviseren. Ik zie liever een samenwerking tussen de reguliere geneeskunde en de energietherapie/healing. Ik garandeer nimmer herstel of genezing, het proces hangt af van de werking van het energetisch lichaam en de gesteldheid van paard of pony. Mijn liefdevolle intentie is om jou en jouw paard/pony te helpen.