Introductie

Naast het aanbod van de online en fysieke sessies voor de paarden attendeer ik je graag op een samenwerking tussen mijn moeder Petra Schoonhoven en mijzelf. Vanuit haar bedrijf ‘Wonderlijke Woorden’ biedt Petra fotoreadingen en een diepe innerlijke reis genaamd de Harthealing online training voor dames aan. Je leest het al, energetisch werk en ondernemerschap zit in de familie!

Wees welkom om de website van Petra te bezoeken voor meer informatie en uiteraard voor jouw aanvraag voor de Harthealing online training of een fotoreading.

Hartelijke groet,
Myrthe

Wonderlijke Woorden, voor een lichter leven


Welkom zoekende, leergierige, gevoelige, wijze vrouw.

Welkom verdrietige, gefrustreerde, boze, bange of vastzittende jij.
Welkom. Fijn dat we elkaar gevonden hebben.

Wonderlijke Woorden kan jou verder helpen in jouw zoektocht naar meer innerlijke rust en bewustwording en kan antwoord geven op vragen waar jij mee rond loopt.

Hoe? Of je gaat zelf een prachtige innerlijke reis maken met de Harthealing online training voor dames. Of je vraagt een fotoreading aan met jouw persoonlijke vragen. 
 
Met de harthealing online training mag je geheel in jouw eigen tempo een innerlijke reis maken. Je reist af naar plaatsen in jezelf waar jij verbetering wilt voelen, meer rust wilt ervaren en geheeld wilt worden. Jouw verlangen om chaos, pijn en lijden los te laten en je te richten op andere aanwezigheid in jou zal jouw reisgenoot zijn tijdens deze reis. Verlangen zal jou steunen, verlangen zal jou troosten, verlangen zal jou aan de hand meenemen naar een betere versie van jezelf. Verlangen brengt jou naar jouw stilte, rust, kracht, zachtheid, liefde, plezier en vertrouwen.

Deze bewustwordingsreis biedt jou de gelegenheid om zacht en liefdevol dieper bij jezelf naar binnen te gaan. Te ontdekken wat er knaagt, zeurt of verdriet heeft. Wat jou op jouw plek houdt terwijl je graag iets anders wilt. Wat jouw maskers zijn. Wat jij voor overtuigingen hebt gecreëerd in voorgaande jaren en die ervoor zorgen dat je staat waar jij nu staat. Tijdens jouw reis daal je langzaam af van jouw denkende hoofd naar jouw voelende hart. Neem je waar, doorvoel je en laat je los. Je voelt de ruimte die dan ontstaat en je herpakt de verbinding met wie jij werkelijke bent. Inzichten verrijken jouw innerlijke reis en jouw blik zal veranderen tijdens de reis die ‘leven’ heet.

Je reist alleen in jouw tempo op de door jouw gekozen momenten. In de online training word je uitgenodigd om door middel van kleur, klank en woord jouw reis naar binnen aan te gaan. Geleide meditaties zullen jou begeleiden, bezinningsvragen vormen inzicht, verheldering en duidelijkheid, muziek ondersteunt jou ter ontspanning en een verscheidenheid aan creatieve opdrachten laat jouw innerlijke spreken in zichtbaar resultaat. Juist door de afwisseling van de aangeboden opdrachten en uitingsvormen word je uitgenodigd jezelf te verrassen, te ontdekken en te leren kennen. Dit is dé training voor vrouwen die chaos, pijn of lijden wensen te transformeren naar rust, liefde en vertrouwen. Je leert hoe jij zelf in staat bent jouw hart te helen. Ik heb deze training speciaal ontworpen voor de vrouw die stil wil staan bij haar hartzeer en een diep verlangen in zich draagt om lichter te leven.

Wil je ervaren hoe een fotoreading jouw leven kan verlichten? Ben je benieuwd wat jouw energie jou wil vertellen?  
Vraag dan een fotoreading aan en stel jouw vragen over datgene waar jij duidelijkheid over wilt ontvangen. Ik bied een helpende hand en luister naar dat wat jouw energie vertelt en mij laat zien. Ik kijk waar knelpunten, wensen of oplossingen liggen op de door jou vooraf gestelde vraag. Ik vertaal wat jouw energie over jouw vragen laat zien in jouw Wonderlijke Woorden Fotoreading. 

Voor het uitvoeren van een fotoreading heb ik alleen een recente foto van jou nodig waar je alleen op staat en waarbij je recht in de camera kijkt. En natuurlijk jouw vragen waar jij graag meer duidelijkheid over wilt ontvangen om daarna lichter te kunnen leven. 
 
Mocht je interesse hebben dan nodig ik je uit om mijn website te bekijken. 
 
Je bent van harte welkom! Ik wens je een lichter leven toe. 

Petra Schoonhoven