Contact

Contactformulier

Myrthe Schoonhoven
Raalte, Overijssel

E-mail: myrthe@paardenkracht.com 

Liever even appen? 
Telefoon: 06 417 307 84

FAQ

Hoe vaak kan ik een sessie aanvragen?

Dat kan onbeperkt! Ik kan het aanraden om 2x per jaar een fysieke of online sessie aan te vragen zodat jouw paard met enige regelmaat in energie geschoond, geharmoniseerd en geheeld kan worden én iets kan vertellen aan jou. Ook omdat energie veranderd en een momentopname is kan er na een paar weken op (on)bewust niveau aardig wat zijn verschoven. Ik raad 2x per jaar aan maar in ieder geval 1x per jaar.

Heeft jouw paard een blessure of ziekte? Dan kan ik het zeker aanraden om een sessie aan te vragen. Energietherapie heeft geen nadelige bijwerkingen en wordt vanuit zachtheid, liefde en rust gegeven. Wat kan jouw paard over de ziekte/blessure vertellen? Waarom popt dit nu op? Wat heeft hij/zij nodig voor een sneller of harmonieuzer herstel?

Verder kan je op ieder moment dat je merkt dat jouw paard extra ondersteuning kan gebruiken een sessie aanvragen. Ook als je aanvoelt dat er iets in de weg zit, omdat jij benieuwd bent naar wat hij/zij te vertellen heeft of als tussentijdse check-up kan je onbeperkt een fysieke of online sessie aanvragen.

Over welke onderwerpen kunnen we het hebben?

Over alle onderwerpen. En dan bedoel ik echt alles wat je kan bedenken. Ik zal je wat voorbeelden geven qua onderwerpen, er zijn er nog zo veel meer:

 • Huisvesting en voeding
 • Trainingsniveau, afwisseling in activiteiten
 • Wat vindt jouw paard leuk om te doen?
 • Gezondheid en welzijn
 • Communicatie, band met jou
 • (Onverwerkt) verdriet, blessures, pijn en trauma’s
 • Moeder worden, afspenen van veulens
 • Castratie van hengsten
 • Mindset en algemene manier van denken
 • Tuig en andere benodigdheden
 • Gedrag(veranderingen) zoals trailerangst, gedrag op stal of in de kudde, etc.
 • Connectie (behoefte) met mensen en andere paarden
Mijn paard staat ver weg vanaf Raalte, kom je ook bij mij langs?

Het antwoord op die vraag is ja! Ik rijd door heel Nederland (en daar buiten) dus ook naar de locatie waar jouw paard staat. Vanaf 100 km enkele reis is mijn minimum 3 paarden; dit kan bij jou op stal zijn als er meer geïnteresseerden zijn maar dit kan ook bij paardeigenaren in de buurt. 

Ook kan ik een route aankondigen op Instagram met jouw locatie als eindpunt, dan kunnen geïnteresseerden rondom de route die ik rijd aanhaken en kom ik aan mijn minimum van 3 paarden. 

Heb je hier vragen over? Stuur mij even een e-mail, ik denk graag met je mee.

Heb je momenteel een wachttijd?

Ja en nee. Nee, voor online sessies heb ik geen wachttijd. Je ontvangt het verslag binnen 3 weken in jouw mailbox, binnen die tijd spreek ik een moment af met jouw paard wanneer hij/zij er klaar voor is om de sessie te doen.

Ja, voor sessies op locatie heb ik op dit moment een standaard wachttijd van 8 weken. Zodra jij jouw aanvraag doet ontvang je van mij een overzicht van mijn beschikbaarheid en kies je een voor jou passend moment; deze momenten zijn gemiddeld 8 weken later dan jouw aanvraag.

Ik werk op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag op locatie. Tijdens de schoolvakanties zijn er ook van di t/m do enkele mogelijkheden, deze post ik altijd op mijn Instagram account @paardenkracht_, vraag er ook gerust naar door mij een e-mail te sturen.

Momenteel wordt mijn paard (intensief) getraind, kan ik dan wel een sessie aanvragen?

Een online of fysieke healing/reading kan altijd, de energie werkt in alle systemen in het lichaam van jouw dier en zoekt zelf de juiste harmonie/balans. Het komt vaak voor dat de energie van de sessie tijdens rustmomenten of in de nacht dieper doorwerkt, fijne bonus! Het innerlijk zelfherstellend vermogen van jouw paard houdt een oogje in het zeil, alles wordt geregeld. 

Heb je vooraf informatie nodig over mijn paard/pony?

Nee, dat is niet nodig. Het werkt voor mij prettig als ik van te voren niet te veel weet zodat ik ‘open en neutraal’ de sessie kan geven. Korte informatie vooraf mag zeker, liever geen levensverhaal. De fijnste sessies ontstaan als de eigenaar/aanvrager zelf open staat, zonder oordelen, voor wat er mag gebeuren, zowel voor de online als fysieke sessies.

Hoe weet ik of een (foto)reading/healing iets is voor mijn paard en mij?

Inzicht krijgen in hoe jouw paard zich voelt en horen wat hij/zij te vertellen heeft is in mijn ogen altijd fijn en nuttig. Daarnaast kan je er voor kiezen om jouw paard een ontspannend cadeau te geven door een healing aan te vragen. En hoe mooi is het om zo laagdrempelig te ervaren welke antwoorden jouw paard op jouw vragen heeft dankzij een reading? Wat zou je willen weten en wat wil jouw paard jou verder vertellen?

Meer informatie over mijn manier van werken en de inhoud van de (foto)readingen/healingen kan je vinden op deze website.

Er is niets waar ik mij zorgen om maak. Is energietherapie dan ook geschikt voor mijn paard/pony?

Het antwoord op die vraag is ja! Zie het als een cadeau in de vorm van ontspanning. Voor paarden werkt het ontvangen van helende energie als ontspannend, rustgevend en ondersteunend voor het gehele lichaam. En dan heb ik het over het mentale, fysieke, emotionele en het spirituele lichaam. Tegelijkertijd wordt de (on)bewuste energetische rommel opgeschoond, geheeld en vervangen voor schone, nieuwe energie. Ook krijgt jouw paard de ruimte om iets te vertellen aan jou, hij/zij wordt volledig gehoord. Win-win dus, voor jou én jouw paard.