Fotoreading en healing

Met de fotoreading en healing worden de blokkades bekeken die in de reading naar voren zijn gekomen en krijgt jouw paard de mogelijkheid om zich te laten harmoniseren in alle lagen van het lichaam: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ook krijgt jouw paard de ruimte om hier nog iets over te vertellen. Met name bij blokkades op het emotionele en mentale gebied is de duo-werking van een reading en healing mooi en rustgevend. Ik los de oude, overtollige of blokkerende energie op en harmoniseer het geheel, jouw paard krijgt er schone en nieuwe energie voor terug. Daarnaast ontvangt jouw paard een energetische check van de chakra’s en energiestromen in zijn/haar lichaam. In het verslag van de healing vertel ik jou uitgebreid wat ik tegen ben gekomen. Verder laat ik jou weten welk thema centraal staat bij jouw paard per chakrapunt. Dit alles met meer vrijheid, rust en een lichter gevoel als gevolg.

Wat is het mooi dat…
  • Jouw paard oude en overtollige energie los mag laten zonder hier iets voor te hoeven doen
  • Jouw paard de vragen kan beantwoorden waar jij antwoord op wilt
  • Jouw paard kan vertellen waar een blessure, gedragsverandering of angst vandaan komt
  • Jij op een laagdrempelige manier meer inzicht krijgt in hoe jouw paard zich voelt
  • Jouw paard kan vertellen waar bij jou op dit moment de focus mag liggen
Wist jij dat…
  • Je onbeperkt een fotoreading en healing kan aanvragen? Energie veranderd continu, daardoor is het juist prettig als jouw paard/pony met enige regelmaat zijn/haar verhaal mag doen en een healing op afstand mag ontvangen. Twee keer per jaar, iedere 2 maanden of een andere frequentie? Alles is mogelijk!
  • Ik ook internationaal paarden en pony’s in Duitsland, België, Frankrijk en Spanje help door middel van fotoreadingen en fotohealingen? Locatie en tijd spelen geen rol voor de werking van energie
  • Een fotoreading en healing altijd mogelijk is? Gezond, ziek of geblesseerd: een fotoreading en healing kan juist helpend en ondersteunend werken en jou antwoord geven op essentiële vragen. Ook kan een blessure of ziekte helende energie ontvangen waardoor het herstel soepeler, sneller of prettiger verloopt.

“Altijd wilde ik al een fotoreading en healing doen, ik was voornamelijk benieuwd hoe zoiets eraan toe gaat. Steeds nam ik de stap niet, waarom? Misschien wel mijn eigen onzekerheid, want als Joe kan praten, wie weet wat hij over mij gaat vertellen… Na de eerste alinea kon ik er al een tissue bij pakken. Joe had het over een overleden paardenvriendje en dit klopte. Blijkbaar had Joe hier nog steeds last van. Myrthe heeft hem hierbij kunnen helpen, waar Joe eerst somber was met de energie van zijn vriend om hem heen, heeft hij dat nu niet meer. Ook kon ik zelf vragen bedenken, die Myrthe meenam in de reading. Eén van deze vragen ging over het wantrouwige gedrag met het scheren, nieuw mensen, de hoefsmid, op buitenrit, etc. Joe’s antwoord: ‘Oeps. Betrapt. Sorry Ilse, maar ik vind dit zo’n leuk grapje.’ Nou. Dit klinkt dus precies als Joe. Ik ben heel open deze fotoreading en healing ingegaan, want ik had geen idee wat ik moest verwachten. Zo bijzonder hoe Myrthe dit doet! Ik raad iedereen dit aan wie meer begrip wilt over het hoe en waarom een paard soms reageert zoals hij/zij doet.”

Ilse & Joe

Praktische informatie

 

Voor een fotoreading en healing ontvang ik graag 1 recente foto van jouw paard waar hij/zij alleen en volledig op staat. Idealiter is de foto niet ouder dan 5 dagen en is het oog zichtbaar. Na ontvangst van de betaling, wat via een Tikkie verloopt, krijg jij het verslag van de fotoreading en healing binnen 3 weken in jouw mailbox. Binnen deze tijd spreek ik met jouw paard af wanneer hij/zij er klaar voor is om in gesprek te gaan en de healing te ontvangen. Als de sessie heeft plaatsgevonden stuur ik het verslag direct naar jou.

Spoed fotoreading

Een fotoreading met spoed aanvragen behoort bij Paardenkracht ook tot de mogelijkheden. Deze fotoreading ontvang je binnen 3 dagen in jouw mailbox (o.v.v. beschikbaarheid). Het tarief voor de spoedsessie is het tarief van de sessie +€25,-. Het aanvragen van een spoedreading kan uitsluitend per mail (hierbij de link myrthe@paardenkracht.com en niet via de aanvraag-button.