Reading

Jouw paard of pony wordt door jou gehoord, een groter cadeau bestaat haast niet! Met veel plezier en liefde functioneer ik als jouw persoonlijke paardentolk, ik ben in staat om af te stemmen op de trillingsfrequentie van jouw dier en kan zo met hem/haar communiceren. Dit kan je het beste vergelijken met een radiofrequentie: mijn trilling is Q-Music en die van het paard is 538. Aan mij de taak om mijn frequentie af te stemmen op 538 om zo op gelijk niveau te communiceren.  Op die manier ontvang ik wat het paard wil zeggen of laten zien en kan dit aan jou vertellen. Wat mij betreft hebben alle paarden af en toe een gesprek met een paardentolk nodig zodat zij zich net zo uit kunnen drukken zoals wij mensen. Via de verbinding die ik heb kan jouw paard of pony aan jou laten weten of er iets is, waar hun behoefte ligt en of jij nog iets voor ze kan doen. Je kan vragen hoe het gaat, overleggen over iets én jouw dier de vrijheid geven om jou een diepgaande boodschap mee te geven. Jij kan de vragen aan jouw paard stellen waar jij al enige tijd mee rondloopt, waar jij gewoon benieuwd naar bent of waar jij gerustgesteld over wilt worden. Je kan alles vragen, echt alles.

 

Wat zou je van jouw paard willen weten, welke vragen heb je? Misschien…

 • zou je willen weten hoe de trainingen, gezellige ritjes of wedstrijden worden ervaren?
 • wil je weten wat hij/zij van jullie samenwerking en communicatie vindt?
 • sta je open voor boodschappen die jouw paard met jou wil delen? Waar mag jij als eigenaar/ruiter je bewust van worden?
 • heb je vragen over het welzijn en de gezondheid van jouw paard?
 • wil jij jouw paard vragen waar bepaald gedrag of een bepaalde angst vandaan komt en hoe dit verminderd/veranderd kan worden?
 • zou je willen weten wat jouw paard van de huisvesting vindt?
 • vraag jij je af of jouw paard gelukkig is en goed in zijn/haar vel zit?
 • … en ga zo maar door!

“Een zeer bijzondere ervaring! Myrthe is al een aantal keren bij mij op stal geweest om behandelingen te geven. Haar werkwijze, geduld, liefde en eerlijkheid maken haar bijzonder goed in haar werk. Elke behandeling is speciaal en geef altijd enorm veel duidelijkheid. Fijn dat ik Myrthe kan laten komen als mijn paarden of pony’s dit nodig hebben.”

Anne-Fleur en Velvet Lady

Combideal reading + healing

Bespaar 20% als je kiest voor een reading én healing op locatie

“Ik vind het heel bijzonder om Balou een stem te kunnen geven. Myrthe is het afgelopen jaar bij mij op locatie geweest en onlangs liet ik een fotoreading doen. Heel mooi om te lezen hoe Balou de afgelopen weken/maanden heeft beleefd en om mijn vragen aan haar te stellen.”

Esmé & Balou

Praktische informatie

 • Bij een sessie op locatie vind ik het belangrijk dat het paard in een voor hem/haar fijne omgeving staat. Dat kan een paddock, poetsplaats, longeercirkel, stal(gang), een overkapping, rijbak of iets dergelijks zijn. Met name ongestoord, uit de wind en droog kunnen werken is voor jou, jouw paard en mijzelf erg fijn.
 • Voordat de sessie van start gaat ga ik met jou in gesprek over de vragen die jij hebt. Weet je niet zo goed wat je jouw paard wil vragen maar wil je wel een gesprek ervaren? Dat kan! Paarden praten graag dus het gesprek vormt zich vanzelf.
Reizen en reiskosten
 •  De reiskosten worden standaard retour gerekend. Ik baseer dit op de snelste route met Google Maps, van Raalte tot aan jouw locatie.
 • Ik reis door heel Nederland en daarbuiten, met een minimum aantal van 3 paarden vanaf 100 km enkele reis. Of dit op één locatie is of op verschillende locaties bij elkaar in de buurt, bijvoorbeeld bij paarden van vrienden/kennissen of mijn huidige klanten die ik kan wijzen op mijn komst naar een deel van Nederland, maakt voor mij niet uit. 

Per dag geef ik aan maximaal 6 paarden een reading op locatie, afhankelijk van de reistijd en tijdsduur van de sessie. Zijn er meer dan 6 paarden die een reading mogen ontvangen, bijvoorbeeld op een pensionstal, manege of bij jou aan huis? Helemaal goed! Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

0-15 km:         gratis
>15 km:          €0,23 per kilometer

 

Een sessie annuleren

Het annuleren van een sessie op locatie kan kosteloos tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan onze afgesproken tijd, telefonisch of per mail. Niet op tijd doorgegeven annuleringen of wijzigingen worden voor 50% in rekening gebracht d.m.v. een factuur. Een no-show wordt volledig gefactureerd.