Fotoreading

Tijdens een fotoreading maak ik op afstand een energetische en telepatische verbinding met jouw paard. Dit doe ik door af te stemmen op de energie van de foto en de naam van het paard. Ik sta open voor de energie die het paard met mij op dat moment deelt zodat ik de boodschappen van jouw paard ontvang. Tijdens de reading laat ik jouw paard zijn/haar verhaal doen, ik hoor aan wat er gezegd mag worden en maak hier een verslag van voor jou. De woorden in het readingverslag zijn altijd de woorden van jouw paard, ik verander dit tekstueel niet. De reading is naar jou gericht: jouw paard praat via mij met jou. Ik heb een paar basisvragen die ik stel tijdens de reading. Uiteraard is het mogelijk om zelf vragen te bedenken die ik aan jouw paard mag stellen.

Wat is het mooi dat…
  • Jouw paard kan vertellen waar een gedragsverandering of angst vandaan komt. Denk bijvoorbeeld aan trailerangst, voer/singelnijd of andere (plotselinge) veranderingen of angsten.
  • Jouw paard de vragen kan beantwoorden waar jij antwoord op wilt; wat houd je bezig?
  • Jij op een laagdrempelige manier meer inzicht krijgt in hoe jouw paard zich voelt
  • Jouw paard kan vertellen waar bij jou op dit moment de focus mag liggen

Voel jij dat een fotoreading passend is? Dan zie ik jouw aanvraag graag tegemoet! Dit kan gemakkelijk door op de knop hieronder te klikken. Stuur je mij liever een e-mail? Dat kan! Mijn mailadres is myrthe@paardenkracht.com

Wist jij dat…
  • Een fotoreading altijd mogelijk is? Gezond, ziek of geblesseerd: een fotoreading kan juist helpend en ondersteunend werken en jou antwoord geven op essentiële vragen
  • Ik ook internationaal paarden en pony’s help door middel van fotoreadingen en fotohealingen? O.a. paarden en pony’s in Duitsland, België, Frankrijk en Spanje heb ik energetisch mogen ontmoeten. Locatie en tijd spelen geen rol voor de werking van energie!
  • Je onbeperkt een fotoreading kan aanvragen? Energie veranderd continu, daardoor is het juist prettig als jouw paard/pony met enige regelmaat zijn/haar verhaal mag doen. Twee keer per jaar, iedere 2 maanden of een andere frequentie? Alles is mogelijk!
“Voor mijn fjord Neymar heb ik door Myrthe een reading laten doen. Ik had enkele vragen die ik zelf niet kon beantwoorden. Waarom heeft hij kleine bultjes op zijn borst? Waarom is het rijden soms zo lastig? De reading was zeer uitgebreid, Neymar had me zo veel te vertellen. De reading las ik met tranen in mijn ogen. Hij heeft me zoveel verteld wat mij heeft geraakt. Hij wil mij zo graag helpen, hoewel ik hulp soms lastig vind door mijn eigen blokkades/trauma’s. Toch weet Neymar door mijn maskers heen te prikken, iets waarvoor ik dankbaar ben. Ik ga vaker een reading aanvragen want ik weet zeker dat Neymar mij nog meer te vertellen heeft. Neymar bedankt en Myrthe bedankt. Door jou was deze prachtige ervaring mogelijk.”
Esmee & Neymar

Praktische informatie

 

Voor een fotoreading ontvang ik graag 1 recente foto van jouw paard waar hij/zij alleen en volledig op staat. Idealiter is de foto niet ouder dan 5 dagen en is het oog zichtbaar. Na ontvangst van de betaling, wat via een Tikkie verloopt, krijg jij het verslag van de fotoreading binnen 3 weken in jouw mailbox. Binnen deze tijd spreek ik met jouw paard af wanneer hij/zij er klaar voor is om in gesprek te gaan. Als de reading heeft plaatsgevonden stuur ik het verslag direct naar jou.

Spoed fotoreading

Een fotoreading met spoed aanvragen behoort bij mij ook tot de mogelijkheden. Deze fotoreading ontvang je binnen 3 dagen in jouw mailbox (o.v.v. beschikbaarheid). Het tarief voor de spoedsessie is het tarief van de sessie +€25,-. Heb je ineens heel veel spoed? Een superspoed is het tarief van de sessie +€50,- (o.v.v. beschikbaarheid). Het aanvragen van een spoedreading kan uitsluitend per mail (hierbij de link myrthe@paardenkracht.com) en niet via de aanvraag-button.