Reading en healing

Het volledige pakket: de reading en healing! Ideaal als jij vragen hebt voor jouw paard én graag wil dat alle oude, overtollige en/of negatieve energie het lichaam van jouw paard mag verlaten.

Met een reading en healing wordt jouw paard of pony ‘onder de motorkap’ bekeken door middel van de healing, oftewel energietherapie. Jouw paard krijgt een energetische check van de chakra’s en energiestromen in zijn/haar lichaam. Met de healing help ik jouw paard met het hervinden van zijn/haar innerlijke Paardenkracht.

Dit houdt in dat ik mij met de healing focus op de energetische coaching voor het opheffen van (on)bewuste blokkades, overtuigingen en/of trauma’s en dat ‘kijkje onder de motorkap’ voor het algemeen functioneren, de samenwerking en doorstroming tussen de chakra’s. Hiermee bekijk ik de harmonie in de energiestromen en vervang ik oude, overtollige of negatieve energie voor nieuwe, schone en helende energie.

 

De healing: gun jij jouw paard of pony (preventieve) ondersteuning voor bijvoorbeeld:
 • het herstellen van de innerlijke balans
 • het loslaten van (on)bewuste blokkades
 • het verbeteren en verdiepen van de relatie met jouw paard/pony
 • de acceptatie van veranderingen en aanpassingen
 • het opheffen van stress, angst, somberheid, lusteloosheid en trauma’s
 • emotionele en mentale problemen;
 • het herstel van blessures en pijnbestrijding
 • (ongewenst) gedrag binnen de kudde, op stal, bij wedstrijden, etc.
 • een verhuizing, verandering van eigenaar of kuddegenoten
 • heimwee en verdriet

“Een reading en healing op locatie was voor mij en mijn haflinger Resa de eerste keer. Ik denk dat dit toch wel één van de mooiste ervaringen in mijn leven is geweest. Veel dingen die mij bezig hielden heb ik bevestigd gekregen en op een aantal (voor mij) heel belangrijke vragen waar ik bij Resa mee worstelde heb ik de nodige antwoorden gekregen. Het was op sommige momenten ontzettend confronterend maar er zijn voor mij hierdoor nu zoveel puzzelstukjes die langzaam op zijn plek kunnen vallen. Myrthe weet niet half hoe goed ze Resa en mij heeft geholpen. Ik had het eigenlijk niet verwacht maar dit was precies wat wij nodig hadden. Resa haar trekjes zie ik nu in een heel ander licht en ik heb het idee dat ik de trekjes nu ook veel beter kan begrijpen. Myrthe is inmiddels meermaals voor Resa en mij langs gekomen. Mocht je ooit twijfelen om zoiets te doen, echt doen!”

Alveria & Resa

Tijdens de reading houd ik mij bezig met het beantwoorden van al jouw vragen in een diepgaand gesprek met jouw paard.

De reading: wat zou je van jouw paard willen weten, welke vragen heb je? Misschien…
 • zou je willen weten hoe de trainingen/wedstrijden worden ervaren?
 • wil je weten wat jouw paard van jullie samenwerking en communicatie vindt?
 • sta je open voor boodschappen die jouw paard met jou wil delen? Waar mag jij als eigenaar/ruiter je bewust van worden?
 • wil jij jouw paard vragen waar bepaald gedrag of een bepaalde angst vandaan komt en hoe dit verminderd/veranderd kan worden?
 • zou je willen weten wat jouw paard van de huisvesting vindt?
 • vraag jij je af of jouw paard gelukkig is en goed in zijn/haar vel zit?
 • hoor je het graag als jouw paard iets nodig heeft voor zijn/haar welzijn en gezondheid?
 • … en ga zo maar door!

“Ik had geen idee wat energietherapie was. Met hulp van Myrthe ervoer ik tijdens de sessie een zeer diepe wederzijdse verbondenheid met mijn pony. Summer en ik leken samen wel omringd door een wolk warmte, licht en liefde. Alle ballast rondom onze communicatie viel af en wat er overbleef was licht, simpel, mooi. De zwaarte was weg. Nu wist ik wat energietherapie was. We waren geheeld van denken, duiden en doen. Toen Summer en ik klaar waren kromde zij haar volledige bovenlijn en richtte zij zich op waarbij zij zich volzoog met lucht. Vervolgens liet ze de lucht met een klap uit zich ontsnappen waarbij haar lijf volledig ontspande. Daarna leek ze groter, gezonder, glanzender en ronder. Waanzinnig! Het was een prachtige ervaring onze connectie zo ongecompliceerd te voelen. Dankjewel Myrthe! Jij bracht ons daar met je rust en ruimte.”

Josefien & Summer

Praktische informatie


Bij een reading en healing op locatie:

 • Staat jouw paard in een voor hem/haar fijne omgeving, het liefste in eigen stal, anders een stalgang of poetsplaats
 •  Draagt jouw paard een halster met halstertouw en wordt hij/zij ontspannen door jou vastgehouden
 • Staat jouw paard klaar voor de sessie zodra ik arriveer zodat we direct kunnen beginnen
 • Vind ik het prettig als wij ongestoord en droog (met een dak boven ons hoofd of buiten als het niet regent) kunnen werken. Zodra de temperatuur onder de 5 graden of boven de 25 graden komt wordt de sessie verplaatst, dit omdat ik met mijn blote handen werk en het anders te koud of te warm is
 • Voordat de sessie van start gaat ga ik met jou in gesprek over de vragen die jij hebt voor de reading. Weet je niet zo goed wat je jouw paard wil vragen maar wil je wel een gesprek ervaren? Dat kan! Paarden praten graag dus het gesprek vormt zich vanzelf.
Reiskosten en reizen

De reiskosten worden standaard retour gerekend. Ik baseer dit op de snelste route met Google Maps, vanaf mijn adres in Raalte tot aan jouw locatie. Ik reis door heel Nederland en daar buiten, met een minimum aantal van 3 paarden vanaf 110 km enkele reis. Of dit op één locatie is of op verschillende locaties bij elkaar in de buurt, bijvoorbeeld bij paarden van vrienden/kennissen of mijn huidige klanten die ik kan wijzen op mijn komst naar een deel van Nederland, maakt voor mij niet uit.

Per dag geef ik aan max. 4 paarden een reading en healing, afhankelijk van de reistijd. Zijn er meer dan 4 paarden die een sessie mogen ontvangen, bijvoorbeeld op een pensionstal, manege of meerdere paarden bij jou aan huis? Helemaal goed! Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

0-15 km:         gratis
>15 km:          €0,23 per kilometer

Een sessie annuleren

Het annuleren van een sessie op locatie kan kosteloos tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan onze afgesproken tijd, telefonisch of per mail. Niet op tijd doorgegeven annuleringen of wijzigingen worden voor 50% in rekening gebracht d.m.v. een factuur. Een no-show wordt volledig gefactureerd.