Reading

Met een reading bij jou op locatie creëer ik samen met jouw paard een diepe connectie zodat ik met hem/haar kan communiceren. Zo word ik jouw persoonlijke paardentolk! Jij kan de vragen aan jouw paard stellen waar jij al enige tijd mee rondloopt, waar jij gewoon benieuwd naar bent of waar jij gerustgesteld over wilt worden. Je kan alles vragen, echt alles.

 

Wat zou je van jouw paard willen weten, welke vragen heb je? Misschien…

  • zou je willen weten hoe de trainingen of wedstrijden worden ervaren?
  • wil je weten wat hij/zij van jullie samenwerking en communicatie vindt?
  • sta je open voor boodschappen die jouw paard met jou wil delen? Waar mag jij als eigenaar/ruiter je bewust van worden?
  • heb je vragen over het welzijn en de gezondheid van jouw paard?
  • wil jij jouw paard vragen waar bepaald gedrag of een bepaalde angst vandaan komt en hoe dit verminderd/veranderd kan worden?
  • zou je willen weten wat jouw paard van de huisvesting vindt?
  • vraag jij je af of jouw paard gelukkig is en goed in zijn/haar vel zit?
  • hoor je het graag als jouw paard iets van jou of anderen nodig heeft?
  • … en ga zo maar door!

“Een zeer bijzondere ervaring! Myrthe is al een aantal keren bij mij op stal geweest om behandelingen te geven. Haar werkwijze, geduld, liefde en eerlijkheid maken haar bijzonder goed in haar werk. Elke behandeling is speciaal en geef altijd enorm veel duidelijkheid. Fijn dat ik Myrthe kan laten komen als mijn paarden of pony’s dit nodig hebben.”

Anne-Fleur & Velvet Lady

Combideal reading en healing

Bespaar 20% als je kiest voor de combinatie van de reading en healing op locatie

Praktische informatie

– Bij een sessie op locatie vind ik het belangrijk dat het paard in een voor hem/haar fijne omgeving staat. Dat kan een paddock, poetsplaats, longeercirkel, stal(gang), een overkapping, rijbak of iets dergelijks zijn. Met name ongestoord, uit de wind en droog kunnen werken is voor jou, jouw paard en mijzelf erg fijn.
– Voordat de sessie van start gaat ga ik met jou in gesprek over de vragen die jij hebt. Weet je niet zo goed wat je jouw paard wil vragen maar wil je wel een gesprek ervaren? Dat kan! Paarden praten graag dus het gesprek vormt zich vanzelf.

Reizen en reiskosten

– De reiskosten worden standaard retour gerekend. Ik baseer dit op de snelste route met Google Maps, van Raalte tot aan jouw locatie.
– Ik reis door heel Nederland, met een minimum aantal van 3 paarden vanaf 100 km enkele reis. Of dit op één locatie is of op verschillende locaties bij elkaar in de buurt, bijvoorbeeld bij paarden van vrienden/kennissen of mijn huidige klanten die ik kan wijzen op mijn komst naar een deel van Nederland, maakt voor mij niet uit.

Per dag geef ik aan maximaal 6 paarden een reading op locatie, afhankelijk van de reistijd. Zijn er meer dan 6 paarden die een reading mogen ontvangen, bijvoorbeeld op een pensionstal, manege of bij jou aan huis? Helemaal goed! Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

0-15 km:         gratis
>15 km:          €0,21 per kilometer

 

Een sessie annuleren

Het annuleren van een sessie op locatie kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan onze afgesproken tijd, telefonisch of per mail. Niet op tijd doorgegeven annuleringen of wijzigingen worden voor 50% in rekening gebracht d.m.v. een factuur.

Korting

Vanaf 4 paarden op één locatie ontvang je €10,- korting per sessie