Fotoreading overleden paard / pony

Als je op deze pagina terecht bent gekomen betekent dit waarschijnlijk dat jij jouw dierbare paard of pony bent verloren. Gelukkig ben je aan het goede adres om na het overlijden nog met hem/haar in contact te komen, ik ondersteun jou d.m.v. de reading graag in dit contactmoment.

Tijdens een fotoreading voor een overleden paard of pony creëer ik een energetische verbinding met de ziel (ook wel bekend als ‘spirit’) van jouw paard. Dit doe ik door af te stemmen op de energie van de foto en de naam van het paard en vraag ik de spirit van jouw paard om bij mij te komen voor de reading. Ik sta open voor de energie die jouw paard met mij op dat moment deelt zodat ik de boodschappen van jouw paard ontvang. Tijdens de reading laat ik jouw paard zijn/haar verhaal doen, ik hoor aan wat er gezegd mag worden en maak hier een verslag van voor jou. De woorden in het readingverslag zijn altijd de woorden van jouw paard, ik verander dit tekstueel niet. De reading is naar jou gericht: jouw paard praat via mij met jou. Uiteraard mag je zelf vragen bedenken die ik namens jou aan jouw paard kan stellen.

Wat is het mooi dat…

  • De woorden van jouw paard jou rust, helderheid en troost kunnen bieden
  • Jij de mogelijkheid hebt om jouw paard vragen te stellen na het overlijden
  • Jouw paard de kans krijgt om een boodschap aan jou te geven

Voel jij dat je behoefte hebt aan contact met jouw dierbare paard of pony? Dan zie ik jouw aanvraag graag tegemoet! Het makkelijkste kan dat via onderstaande knop.


Stuur je mij liever een mail?
Dat is prima, mijn mailadres is myrthe@paardenkracht.com

Ik ontvang graag de volgende informatie van jou:

  • Roepnaam en geslacht van jouw paard/pony;
  • Eén foto van jouw paard/pony, het oog graag zichtbaar. Het heeft mijn sterke voorkeur dat het een foto is vlak voordat jouw paard/pony is overleden, idealiter niet ouder dan 1 maand voor het overlijden;
  • Minimaal 1 en maximaal 8 vragen die jij aan jouw paard of pony wilt stellen. Voel je vrij om specifiek te zijn, je mag alles vragen.
Wist jij dat…
  • Een fotoreading altijd mogelijk is? Of jouw paard kort of lang geleden is overleden, dat maakt voor de fotoreading niets uit. Een fotoreading met jouw dierbare paard of pony kan juist helend en ondersteunend werken voor jou en jouw paard
  • Het ook mogelijk is om overleden paarden van over de hele wereld een reading te geven? Een internationale reading is zeker een optie, locatie en tijd spelen geen rol voor de werking van energie

Praktische informatie

 

Voor een fotoreading ontvang ik graag 1 recente foto van jouw paard waar hij/zij alleen en volledig op staat. Idealiter is de foto niet ouder dan 1 maand voor het overlijden genomen en is het oog zichtbaar. Na ontvangst van de betaling, wat via een Tikkie verloopt, krijg jij het verslag van de fotoreading binnen 3 weken in jouw mailbox. Binnen deze tijd spreek ik met jouw paard af wanneer hij/zij er klaar voor is om in gesprek te gaan. Als de reading heeft plaatsgevonden stuur ik het verslag direct naar jou.