Reading en healing

Met een reading en healing bij jou op locatie en krijgt jouw paard naast de uitgebreide reading een mooie healing. Met een reading creëer ik samen met jouw paard een nog diepere connectie zodat ik met hem/haar kan communiceren. Zo word ik jouw persoonlijke paardentolk! Jij kan de vragen aan jouw paard stellen waar jij al enige tijd mee rondloopt, waar jij gewoon benieuwd naar bent of waar jij gerustgesteld over wilt worden. Je kan alles vragen, echt alles.

Wat zou je van jouw paard willen weten, welke vragen heb je? Misschien…

  • zou je willen weten hoe de trainingen worden ervaren?
  • wil je weten wat jouw paard van jullie samenwerking en communicatie vindt?
  • sta je open voor boodschappen die jouw paard met jou wil delen? Waar mag jij als eigenaar/ruiter je bewust van worden?
  • wil jij jouw paard vragen waar bepaald gedrag of een bepaalde angst vandaan komt en hoe dit verminderd/veranderd kan worden?
  • zou je willen weten wat jouw paard van de huisvesting vindt?
  • vraag jij je af of jouw paard gelukkig is en goed in zijn/haar vel zit?
  • hoor je het graag als jouw paard iets van jou of anderen nodig heeft?
  • … en ga zo maar door! Je mag alles vragen.

“Een reading en healing op locatie was voor mij en mijn haflinger Resa de eerste keer. Ik denk dat dit toch wel één van de mooiste ervaringen in mijn leven is geweest. Veel dingen die mij bezig hielden heb ik bevestigd gekregen en op een aantal (voor mij) heel belangrijke vragen waar ik bij Resa mee worstelde heb ik de nodige antwoorden gekregen. Het was op sommige momenten ontzettend confronterend maar er zijn voor mij hierdoor nu zoveel puzzelstukjes die langzaam op zijn plek kunnen vallen. Myrthe weet niet half hoe goed ze Resa en mij heeft geholpen. Ik had het eigenlijk niet verwacht maar dit was precies wat wij nodig hadden. Resa haar trekjes zie ik nu in een heel ander licht en ik heb het idee dat ik de trekjes nu ook veel beter kan begrijpen. Myrthe is inmiddels meermaals voor Resa en mij langs gekomen. Mocht je ooit twijfelen om zoiets te doen, echt doen!”

Alveria & Resa

“Een zeer bijzondere ervaring! Myrthe is al een aantal keren bij mij op stal geweest om behandelingen te geven. Haar werkwijze, geduld, liefde en eerlijkheid maken haar bijzonder goed in haar werk. Elke behandeling is speciaal en geef altijd enorm veel duidelijkheid. Fijn dat ik Myrthe kan laten komen als mijn paarden of pony’s dit nodig hebben.”

Anne-Fleur & Velvet Lady

Praktische informatie

 

Bij een sessie op locatie:
– Staat jouw paard in een voor hem/haar fijne omgeving, bijvoorbeeld een poetsplaats, stal(gang) of paddock;
– Draagt jouw paard een halster met halstertouw en wordt hij/zij ontspannen door jou vastgehouden;
– Vind ik het prettig als wij ongestoord en droog (met een dak boven ons hoofd of buiten als het niet regent) kunnen werken. Zodra de temperatuur onder de 5 graden of boven de 25 graden komt wordt de sessie verplaatst, dit omdat ik met mijn blote handen werk en het anders te koud of te warm is.

Bij heftige of terugkerende problemen zijn meestal meerdere sessies nodig: het herstel is, net als het ontstaan van een klacht/probleem, een proces. Energietherapie kan ook toegepast worden ter preventie of simpelweg omdat jouw paard het prettig en ontspannend vindt; een soort onderhoudsbeurt.

Ik zie graag een samenwerking tussen energietherapie en andere behandelingen zoals die van een dieren/veearts, tandarts, masseur, fysiotherapeut, osteopaat etc. Energietherapie kan als aanvulling werken bij de genoemde behandelingen.

Groepsreading en healing

Indien jij meer dan 3 paarden/pony’s in jouw bezit hebt kan je een groepsreading en healing aanvragen. Tijdens deze groepssessie kan ik snel tussen de paarden wisselen per thema of vraag en kan ik indien nodig met de paarden in kuddeverband werken waardoor de energie haar werk doet bij alle aanwezigen.

De voordelen van een groepsreading en healing zijn dat het tijdbesparend is (de groepssessie is namelijk net zo effectief als een losse sessie per paard) en dat gemeenschappelijke thema’s aangepakt kunnen worden. Naast eventuele gemeenschappelijke thema’s/vragen is het uiteraard mogelijk om per paard een vragenlijstje te hebben voor de reading. Tijdens de healing behandel ik ieder paard individueel naar wat zijn/haar behoefte is.

Groepssessies zijn bedoeld voor:
– Particulieren met min. 3 eigen paarden
– Maneges en (pension)stallen
– Fokkerijen
– Stoeterijen
– Overige paardenbedrijven

De tijdsduur van een groepsreading en healing is minimaal 2 uur en maximaal 5 uur (incl. pauzes); afhankelijk van het aantal paarden. Mijn minimum is 3 paarden, ik hanteer geen maximum.

Het tarief wordt gebaseerd op het aantal paarden en wordt in overleg vastgesteld, neem daarom gerust contact met mij op om een voorstel te ontvangen. Mijn mailadres is myrthe@paardenkracht.com

Een sessie annuleren

Het annuleren van een sessie op locatie kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan onze afgesproken tijd, telefonisch of per mail. Niet op tijd doorgegeven annuleringen of wijzigingen worden voor 50% in rekening gebracht d.m.v. een factuur.

Reiskosten en reizen

De reiskosten worden standaard retour gerekend. Ik baseer dit op de snelste route met Google Maps, van Raalte tot aan jouw locatie. Ik reis door heel Nederland en daar buiten, met een minimum aantal van 3 paarden vanaf 110 km enkele reis. Of dit op één locatie is of op verschillende locaties bij elkaar in de buurt, bijvoorbeeld bij paarden van vrienden/kennissen of mijn huidige klanten die ik kan wijzen op mijn komst naar een deel van Nederland, maakt voor mij niet uit.

Per dag geef ik aan maximaal 4 paarden een sessie op locatie (m.u.v. groepssessies), afhankelijk van de reistijd. Zijn er meerdere paarden die een sessie op locatie mogen ontvangen, bijvoorbeeld op een pensionstal, manege of meerdere paarden bij jou aan huis? Helemaal goed! Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

0-15 km:         gratis
>15 km:          €0,19 per kilometer

Korting

Vanaf 4 paarden op één locatie ontvang je €10,- korting per sessie en vanaf 8 paarden €15,-

m.u.v. groepssessies