Healing en reading

Met een healing en reading bij jou op locatie krijgt jouw paard naast de uitgebreide healing een mooie reading. Met een reading creëer ik samen met jouw paard een nog diepere connectie zodat ik met hem/haar kan communiceren. Zo word ik jouw persoonlijke paardentolk! Jij kan de vragen aan jouw paard stellen waar jij al enige tijd mee rondloopt, waar jij gewoon benieuwd naar bent of waar jij gerustgesteld over wilt worden. Je kan alles vragen, echt alles.

Wat zou je van jouw paard willen weten, welke vragen heb je? Misschien…

  • zou je willen weten hoe de trainingen worden ervaren?
  • wil je weten wat jouw paard van jullie samenwerking en communicatie vindt?
  • sta je open voor boodschappen die jouw paard met jou wil delen? Waar mag jij als eigenaar/ruiter je bewust van worden?
  • wil jij jouw paard vragen waar bepaald gedrag of een bepaalde angst vandaan komt en hoe dit verminderd/veranderd kan worden?
  • zou je willen weten wat jouw paard van de huisvesting vindt?
  • vraag jij je af of jouw paard gelukkig is en goed in z’n velletje zit?
  • hoor je het graag als jouw paard iets van jou of anderen nodig heeft?
  • … en ga zo maar door! Je mag alles vragen.

“Een healing en reading op locatie was voor mij en mijn haflinger Resa de eerste keer. Ik denk dat dit toch wel één van de mooiste ervaringen in mijn leven is geweest. Veel dingen die mij bezig hielden heb ik bevestigd gekregen en op een aantal (voor mij) heel belangrijke vragen waar ik bij Resa mee worstelde heb ik de nodige antwoorden gekregen. Het was op sommige momenten ontzettend confronterend maar er zijn voor mij hierdoor nu zoveel puzzelstukjes die langzaam op zijn plek kunnen vallen. Myrthe weet niet half hoe goed ze Resa en mij heeft geholpen. Ik had het eigenlijk niet verwacht maar dit was precies wat wij nodig hadden. Resa haar trekjes zie ik nu in een heel ander licht en ik heb het idee dat ik de trekjes nu ook veel beter kan begrijpen. Mocht je ooit twijfelen om zoiets te doen, echt doen!”

Alveria & Resa

“Een zeer bijzondere ervaring! Myrthe is al een aantal keren bij mij op stal geweest om behandelingen te geven. Haar werkwijze, geduld, liefde en eerlijkheid maken haar bijzonder goed in haar werk. Elke behandeling is speciaal en geef altijd enorm veel duidelijkheid. Fijn dat ik Myrthe kan laten komen als mijn paarden of pony’s dit nodig hebben.”

Anne-Fleur & Velvet Lady

Praktische informatie

 

Bij een sessie op locatie vind ik het belangrijk dat het paard in een voor hem/haar fijne omgeving staat. Dat kan een paddock, poetsplaats, stal(gang), een overkapping of iets dergelijks zijn. Verder heeft jouw paard een halster om met een halstertouw. Met name ongestoord en droog (met een dak boven ons hoofd of buiten als het niet regent) kunnen werken is voor ons allemaal erg prettig. Zodra de temperatuur onder de 5 graden of boven de 25 graden komt wordt de sessie verplaatst, dit omdat ik met mijn blote handen werk en het anders te koud of te warm is.

Ik zie graag een samenwerking tussen energietherapie en andere behandelingen zoals die van een dieren/veearts, tandarts, masseur, fysiotherapeut, osteopaat etc. Energietherapie kan als aanvulling werken bij de genoemde behandelingen.

Voordat de sessie van start gaat ga ik met jou in gesprek over de aandachtspunten jij hebt. Na de sessie overleggen we samen of en wanneer de vervolgbehandeling voor jouw paard plaats gaat vinden en hoe snel je deze op wilt volgen na de sessie van deze dag. Er zijn meestal meerdere sessies nodig: het herstel is, net als het ontstaan van een klacht, een proces. Energietherapie kan ook toegepast worden ter preventie of simpelweg omdat jouw paard het prettig en ontspannend vindt; een soort onderhoudsbeurt.

Reiskosten en reizen

De reiskosten worden standaard retour gerekend. Ik baseer dit op de snelste route met Google Maps, van Raalte tot aan jouw locatie. Ik reis door heel Nederland, met een minimum aantal van 3 paarden vanaf 110 km enkele reis. Of dit op één locatie is of op verschillende locaties bij elkaar in de buurt, bijvoorbeeld bij paarden van vrienden/kennissen of mijn huidige klanten die ik kan wijzen op mijn komst naar een deel van Nederland, maakt voor mij niet uit. 

Per dag geef ik aan maximaal 4 paarden een sessie op locatie, afhankelijk van de reistijd. Zijn er meerdere paarden die een sessie op locatie mogen ontvangen, bijvoorbeeld op een pensionstal, manege of meerdere paarden bij jou aan huis? Helemaal goed! Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

0-15 km:         gratis
>15 km:          €0,19 per kilometer

Korting

Vanaf 4 paarden op één locatie ontvang je 5% korting op de kosten van de sessies

Vanaf 8 paarden op één locatie ontvang je 10% korting op de kosten van de sessies

Een sessie annuleren
Het annuleren van een sessie op locatie kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan onze afgesproken tijd, telefonisch of per mail. Niet op tijd doorgegeven annuleringen of wijzigingen worden voor 50% in rekening gebracht d.m.v. een factuur.